Bröllop

På Blommeröd, vid Ringsjöns strandkant, får ni en av de mest romantiska platser som går att finna i Skåne. Sjöns närhet gör naturen förtrollande vacker och många väljer att gifta sig precis vid strandkanten. På marmortrapporna till anrika Garibaldi festsal njuter ni av fördrinken. I Garibaldi festsal kan man sitta upp till 60 personer och i Garibaldi stall upp till 120 personer. Vi anpassar dukning & dekorationer efter era önskemål.

Vi erbjuder två alternativ. Enligt vårt första alternativ hyr ni festsal och står själva för mat, dryck och personal. I hyran ingår då exklusiv rätt till festsalen, inklusive uppdukning enligt önskemål, allt porslin och städning efteråt.


I vårt andra alternativ ingår exklusiv rätt till Garibaldi festsal, uppdukning enligt önskemål, allt porslin, snittar till mingel, 3-rätters middag, snacks och nattamat samt all personal. En av de mest uppskattade fördelarna är att ni som slutet sällskap själva kan ta med er alla drycker till fördrink, middag, avec samt till baren.

Pris enligt offert. Välkommen att kontakta oss via mail eller telefon!